Website maken

website makenTegenwoordig kun je in allerlei boeken en handleidingen vinden hoe zelf een website maken in zijn werk gaat. Er wordt verteld dat dit eenvoudig en zelf te realiseren is. Uw eigen website maken kunt u inderdaad gewoon vanuit huis doen. Hier zijn echter wel een aantal nadelen aan verbonden. Zonder specifieke kennis van en ervaring op het internet, zult u eindigen met een pagina die niet aan de eisen van zoekmachines voldoet. Gevolg: deze zal moeilijker te vinden zijn, waardoor u minder bezoekers krijgt. Een ander nadeel kan zijn dat deze niet past in verschillende beeldschermen en browsers. Stelt u zich voor: dan heeft de bezoeker u eindelijk gevonden, maar kan hij of zij uw pagina niet goed zien op zijn of haar computer! Ook in dit geval bent u uw potentiële klant zo weer kwijt. Tenslotte kan uw creatie amateuristisch overkomen en niet geheel passen bij de uitstraling van uw firma.

Laat uw website maken

De oplossing hiervoor is een deskundig bureau in te schakelen; zij kunnen een website maken die wél aan de eisen voldoet. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is Nieuwe Voordeur, een full service internetbureau met ruim 13 jaar ervaring. In de afgelopen jaren hebben wij meer dan 2100 bedrijven aan een professionele bedrijfspagina geholpen. Wij gaan altijd eerst in overleg met u, om te bepalen wat u voor ogen heeft en welke uitstraling de internetpagina moet hebben. Wij vertalen dit plaatje en gaan vervolgens uw website maken. Deze voldoet vanzelfsprekend aan de eisen van zoekmachines. Daarnaast kunt u kiezen voor extra opties, zoals zoekmachine optimalisatie, waardoor u nóg beter gevonden zult worden.

Kies voor kwaliteit

Kies ook voor kwaliteit en laat uw website maken door Nieuwe Voordeur. Goede resultaten, snel en effectief en tegen bescheiden prijzen. Een website maken is onze specialiteit en dat merkt u!