Horeca koelkast

Horeca World is dé horeca specialist voor de inrichting van uw horeca keuken. Als zelfstandig ondernemer een horeca gelegenheid openen; daar komt heel wat bij kijken. De apparatuur die nodig is moet eerst goed worden geïnventariseerd. Welke horeca oven, horeca koelkast of andere horeca apparatuur nodig is, hangt af van uw menukaart, uw capaciteit en de beschikbare ruimte. Omdat er de laatste jaren terecht steeds hogere eisen worden gesteld aan uw keuken, zijn de regels omtrent hygiëne aangescherpt. Een horeca koelkast moet bijvoorbeeld aan verschillende eisen voldoen. Een horeca koelkast moet voldoende ruimte hebben voor de koeling van producten met een houdbaarheidsdatum. De horeca koelkast moet handmatig kunnen worden ingesteld. Hij moet over meerdere compartimenten beschikken zodat vlees, groenten en vis apart bewaard kunnen worden. De keuringsdienst van waren controleert regelmatig hoe het met de hygiëne van uw horeca koelkast gesteld is. Helaas moet deze dienst nog te vaak concluderen dat de horeca koelkast niet groot genoeg is, niet goed wordt onderhouden of niet voldoet aan een van de andere eisen die zijn opgesteld door de keuringsdienst. Wanneer u een horeca koelkast bestelt bij Horeca World voldoet u direct aan alle eisen die er voor een horeca koelkast worden gesteld. Wij kunnen door onze jarenlange ervaring garanderen dat wij voor uw bedrijf precies de koelkast hebben die bij uw gelegenheid past. Op onze webshop vindt u al onze koelkasten op maat. Wij bieden een beste kwaliteit garantie zodat u nooit te veel betaalt. Wij verkopen alleen hoogwaardige producten voor ondernemers in Europa. Onze service staat hoog in het vaandel. Hieronder vindt u een aantal koelmogelijkheden op een rij:

  • koelkasten
  • vriezers
  • saladette
  • koelwerkbanken
  • gebaksvitrines

Horeca koelkast leasen

Bij Horeca World bieden wij de mogelijkheid een horeca koelkast te leasen. Leasen houdt in dat u een koelkast tijdelijk in gebruik neemt. Het leasen van een horeca koelkast gebeurt veelal wanneer klanten een eenmalig evenement verzorgen. Ook worden onze koelkasten geleased voor evenementen die een aantal dagen of weken beslaan. Het is voor een dag of een kortere periode namelijk voordeliger om een horeca koelkast te leasen dan om er een te kopen bij Horeca World. U kunt onze apparatuur voor langere of kortere tijd leasen. Onze koelkasten worden op de locatie afgeleverd die u wenst. Een van onze medewerkers kan u bij de aflevering informatie verstrekken over de apparatuur. Veel van de informatie is tevens te vinden op onze website en in de bijgevoegde gebruikshandleiding. Over het algemeen is installatie van de koelkasten zeer eenvoudig. Er hoeft weinig te gebeuren voor de installatie. Voor u de koelkasten in gebruik neemt, is het echter wel verstandig om hem op temperatuur te laten komen. Wij raden onze klanten aan de koelkast eerst een dag leeg te laten alvorens hem in gebruik te nemen. Gebruiksvoorwaarden voor de koelkasten die wij verkopen bij Horeca World zullen zowel mondeling als schriftelijk aan u worden overgebracht. Als u wilt kunnen onze medewerkers de koelkasten voor u gebruiksklaar maken. Zo ziet u meteen hoe de koelkast is aangesloten. Wanneer er veranderingen plaatsvinden omtrent de locatie of ruimte van de koelkast, dan kun u deze makkelijk zelf loskoppelen.

Verschillend soorten koelkasten

Er zijn veel verschillende soorten koelkasten. Sommige koelkasten dienen enkel voor de opslag van voedingswaren. Ze zorgen dat deze producten langer meegaan. Andere koelkasten houden specifieke producten op temperatuur, zoals de vitrinekoelkasten die u bij winkels ziet of de gebakskoelkasten die u in horeca gelegenheden tegenkomt. Deze vitrines zorgen ervoor dat de producten mooi kunnen worden uitgestald zodat de consument ze kan zien. Voorbeelden van koelers met de mogelijkheid etenswaren te etaleren vindt u verder bij de slager, banketbakkers en sommige traiteurs. Voor een deel zijn deze koelkasten dus gericht op de mogelijkheid tot decoratie. Je zou het kunnen vergelijken met een etalage voor etenswaren. Koelers speciaal voor vloeistoffen zijn ook te verkrijgen bij Horeca World. Deze dienen uitsluitend voor het op temperatuur houden van dranken zoals alcoholhoudende drank of verse sappen. Daarnaast bestaan er natuurlijk vriezers voor het invriezen van producten. Welke horeca koelkast geschikt is voor uw horeca gelegenheid hangt af van verschillende factoren en de wensen van u als ondernemer. Bij een menukaart met veel variëteit zal een horeca koelkast met meerdere compartimenten een vereiste zijn. Als u een simpele kaart heeft met veel producten die kunnen worden ingevroren, dan heeft u meer vriesruimte nodig. Uiteraard heeft u ook te maken met de mogelijkheden die de ruimte biedt. In een grotere keuken, past een grotere koelkast. Dat is een evident. Naast de functionele verschillen van onze koelkasten, zijn er ook stilistische verschillen. Sommige koelapparatuur heeft glazen deuren. Er kan bij deze koelkasten van buiten in de koelkast worden gekeken. Op die manier hoeft u de koelkast niet te openen op te zien wat erin staat. Ook hebben sommige koelkasten schuifdeuren en andere openslaande deuren. Schuifdeuren zijn ruimtebesparend. Voor schuifdeuren in een horeca koelkast wordt vaak gekozen wanneer de keuken weinig ruimte biedt voor de koeling. Er bestaan ook inloopkoelkasten. Deze worden gebruikt door grote restaurants met een uitgebreide menukaart. Een inloopkoelkast is een geïsoleerde ruimte waar in en uit kan worden gelopen. Het voordeel van een inloopkoelkast is dat er erg veel ruimte is waardoor minder producten te hoeven worden ingevroren. Wanneer restaurants met veel verse producten werken, wordt vaak voor een dergelijke koeling gekozen. Belangrijk bij het kiezen van een koelkast is het overzicht over de omloop van producten.

Comments are closed.