Website maken: besteed het uit

Een website maken is een ingewikkelde en tijdrovende klus. Misschien denkt u: “ach, ik heb een website nodig, dat doe ik wel even tijdens een vrije middag.” Als dit het geval is, onderschat u de klus aanzienlijk. Een website maken is niet gemakkelijk en kost veel tijd. Zeker als u een website nodig heeft voor een professioneel bedrijf of iets dergelijks, moet u veel tijd en geld in dit project steken. Een website maken is namelijk een absolute voorwaarde voor het voortbestaan van uw professionele bedrijf. Ieder bedrijf moet tegenwoordig een website maken, want een bedrijf zonder webstek wordt door de klant of consument beschouwd als non-existent. U googelt alle bedrijven die u kent toch ook, voordat u met ze in zee gaat? Wanneer er geen hits zijn, neemt u het betreffende bedrijf niet serieus. Het is om deze reden dat het zeer belangrijk is om een website te maken. Nu zit u natuurlijk met het probleem dat u niet de juiste vaardigheden heeft. Een website maken vereist veel vaardigheden en competenties. Wilt u zelf een website maken? Doe dit alleen als u genoeg ervaring heeft met het maken van een professionele webpagina. Als u dit niet heeft, zal het hele project één grote bron van frustraties en teleurstellingen worden. Als u geen ervaring heeft kunt u dus het website maken het beste uitbesteden aan een professional. Een website maken is voor een professional dagelijkse kost. De professional kan daarom snel een website maken zonder problemen. Om uzelf frustraties te besparen kunt u nu dus een professional inhuren.

Website maken bij Webton

Wij zijn een bedrijf dat een perfect functionerende website maken kan voor u. Bij ons werken alleen echte internetexperts die de meest unieke website maken, en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Een website kan al gemaakt worden vanaf 950 euro. Voor dit bedrag heeft u een heel professionele en aantrekkelijke html-website. Als uw website niet al te ingewikkeld en groot hoeft te zijn, is dit een prima optie. Maar als u wel een zeer geavanceerde en omvangrijke website nodig heeft, dan kan de prijs oplopen tot een bedrag van 10.000 euro. In ons vak is dit echter een heel redelijke prijs. De minimumprijs voor een website is gebaseerd op een minimaal aantal uren werk dat we kwijt zijn aan uw pagina. Een website maken kan snel, gemakkelijk en voordelig zijn als u het uitbesteedt aan Webton! Bent u overtuigd en wilt u een website maken met de service van Webton? Laat dan gauw een offerte opmaken. U kunt ook op onze eigen website kijken om tal van voorbeelden te zien van websites die we reeds hebben ontworpen. Wij hebben een zeer goede naam als het gaat om het maken van webpagina’s, en dat is niet zonder reden!

Uw vindbaarheid op Google

Een belangrijk aspect van een website is natuurlijk dat hij te vinden moet zijn. U kunt nog zo’n mooie website hebben, als er niet voldoende naar gelinkt wordt heeft dat totaal geen zin en is uw prachtsite gewoon een verspilling van geld. Webton hecht om deze reden zeer veel belang aan de vindbaarheid van uw website. Ons bedrijf is namelijk een expert op het gebied van Search Engine Optimization. Search Engine Optimization of SEO is het optimaliseren van een website waardoor hij gemakkelijk gevonden wordt door zoekmachines als Google. Wij doen dit door middel van verschillende teksten. Linkbuilding is een vorm van het verspreiden van links naar de pagina over het wereldwijde web. Een belangrijk ingrediënt van dit proces is de SEO-tekst. Deze tekst staat vol met keywords, of zoektermen, die mensen zouden kunnen intikken in Google. Bij een bepaald percentage van de zoekterm pikt de zoekmachine de website eruit. Wij zijn een expert op het gebied van vindbaarheid en weten dat een website niets waard is als hij niet gevonden is. Het blijkt dus dat een website maken niet alleen een technisch verhaal is, maar ook een kwestie van slim denken. Google verandert zijn regels constant, en daarom moeten websitebouwers, linkbuilders en tekstschrijvers heel goed op de hoogte zijn van alle veranderingen. Het is in uw voordeel dat Webton goed bij de tijd is en altijd de beste service levert voor de klant. Een website maken is maar één van de vele kwaliteiten die wij in huis hebben. Hier zijn alle services op een rijtje:

  • webdesign: website maken
  • zoekmachine marketing: vindbaarheid op Google, SEO
  • linkbuilding: vindbaarheid op het web
  • webshops: als u uw handel ook op het web wil vermarkten
  • nieuwsbriefmodule
  • responsive webdesign

U merkt het al: ons bedrijf is een topexpert als het gaat om websites, hun vindbaarheid en online marketing. Het is dus nu aan u of u met ons in zee wilt gaan. Wij staan voor u klaar! Weifel dus niet langer en bezoek onze website gauw om meer te lezen over de voordelen van Webton. Laat een offerte opmaken of treed direct met ons in contact per telefoon. Het kan allemaal: wij zullen met veel plezier uw opdracht aannemen en voltooien. Als u de weg niet meer weet door het labyrint van het wereldwijde web, zijn wij er om u te begeleiden en u tools aan te reiken zodat uw bedrijf ook weer helemaal bij de tijd is. U houdt de tijd bij met onze klantgerichte service. Neem dus gauw contact op. Heel graag tot ziens bij Webton!

Comments are closed.