Een sloopauto verkopen om uw bankrekening een boost te geven?

Helaas komt aan alles een einde. Zo ook aan de levensduur van een auto. Bent u toe aan iets nieuws en klaar om uw afstand te doen van uw oude auto? Bij de Nationale Sloopauto Ophaaldienst bent u aan het juiste adres. Wij nemen de auto en het gehele sloopproces volledig voor onze rekening en u krijgt hier nog een leuk bedrag voor ook! Het maakt niet uit welke auto u heeft, elke auto is geschikt om door ons opgehaald en naar de sloop gebracht te worden. Wij kunnen u een leuk bedrag bieden omdat er in elke auto nog wel onderdelen zitten die gebruikt kunnen worden door automonteurs of hobbyisten. Zij gebruiken bijvoorbeeld onderdelen die niet langer verkrijgbaar zijn om andere auto’s op te lappen. Op deze manier worden de bruikbare auto-onderdelen van een niet meer bruikbare auto hergebruikt. Een sloopauto verkopen betekent dus niet dat alles weggegooid word. Als de onderdelen niet meer bruikbaar blijken te zijn kunnen delen van de auto vaak ook nog gerecycled worden. Uw sloopauto verkopen is dus een vrij duurzame oplossing.

De voordelen van de sloopauto verkopen

Er zitten een aantal voordelen aan de sloopauto verkopen via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Deze zijn onder andere:

  • wij zijn zeven dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
  • wij komen de te verkopen sloopauto bij u ophalen
  • het afgesproken bedrag wordt meteen contant uitbetaald

In welke regio’s kunt u de sloopauto verkopen?

Het bedrijf heeft sloperijen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Brabant. In overleg is het vaak ook mogelijk om auto’s uit andere regio’s op te halen. Wilt u een sloopauto verkopen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via de website www.sloopautoverkopen.com!

Comments are closed.