Interessante spreker

Bedrijven en instellingen organiseren graag symposia, evenementen of bijeenkomsten om een bepaald onderwerp bij hun personeel, klanten of doelgroep onder de aandacht te brengen. Een van de manieren om dit te doen is door een spreker in te huren die veel kennis heeft op dit gebied en het onderwerp met veel elan bij de mensen over kan brengen. Een goede spreker weet de mensen te boeien en ze tegelijkertijd kennis bij te brengen over het onderwerp dat voor die dag gekozen is.

Goede spreker vinden

Wilt u graag een spreker inhuren, dan kan het best lastig zijn om iemand te vinden die kennis heeft van het onderwerp dat voor de dag gekozen is. Bij Persona Grata kunnen zij u daarbij helpen. Zij hebben namelijk een zeer groot bestand van personen die veel kennis hebben op een bepaald gebied. U kunt op hun website zoeken op een trefwoord en kijken welke personen zij in hun bestand hebben die hierover kennis van zaken hebben. Maar u kunt ook gewoon contact met hen opnemen en dan kunnen zij voor u een geschikte spreker vinden. Weet u al wie u in wilt huren, maar weet u niet hoe u met deze persoon in contact moet komen? Ook dan kan Persona Grata u helpen door het grote netwerk dat zij hebben.

Waarom Persona Grata?

Waarom zou u kiezen voor Persona Grata als u een spreker wilt inhuren? U kiest voor hen omdat zij:

  • goed met u meedenken
  • snel met u communiceren
  • veel ervaring hebben
  • een uitgebreid netwerk hebben
  • niet alleen onbekende, maar ook bekende Nederlanders in hun bestand hebben
  • altijd helder zijn over de prijs

U kunt bij hen bovendien niet alleen een goede spreker vinden, ook voor een goede dagvoorzitter of presentator kunt u bij hen terecht.

Comments are closed.