Toe aan een kindervakantie

Het staat als een paal boven water dat er niets vervelender is op vakantie dan zeurende kinderen. Dit kost veel energie en dan is het gedaan met de rust, waar u zo naar op zoek was. Op ons vakantiepark zult u dit niet meemaken, want wij zijn gespecialiseerd in het bieden van een kindervakantie. Bij ons zit u goed als u graag een kindervakantie wilt boeken, waarbij uw kroost goed vermaakt wordt door het animatieteam. U vindt ons vlakbij Ponypark Slagharen en u krijgt vanuit het vakantiepark Ponypark City gratis toegang tot dit gezellige attractiepark. Is dat nou niet geweldig?

Een kindervakantie hoeft helemaal niet veel te kosten

Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar bent u bang dat u erg diep in de buidel moet gaan tasten voor zo’n veelzijdige kindervakantie? Wilt u wel een leuke vakantie gaan beleven, maar bent u niet bereid om hiervoor erg veel geld neer te moeten tellen? Gelukkig is dit bij Ponypark City ook helemaal niet nodig. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een ontspannen en betaalbare kindervakantie.

Als uw kids goed vermaakt worden, kunt u lekker uitrusten

Veel kinderen weten vaak niet goed wat ze moeten doen tijdens een vakantie. Ze hebben hun eigen speelgoed niet bij de hand en moeten op zoek gaan naar nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Bij ons zal geen kind zich vervelen, omdat zij:

  • deel kunnen nemen aan leuke activiteiten
  • pony’s kunnen aaien
  • een duik kunnen nemen in het mooie zwembad
  • gratis naar Slagharen kunnen
  • gebruik kunnen maken van de western shop
  • naar de kinderboerderij kunnen gaan

Kortom, hier hebt u te maken met een ontzettend veelzijdige kindervakantie. Er is voor ieder wat wils en vervelen bestaat bij ons niet.

Comments are closed.